Uitleg (c)

Voor consumenten is het gebruik
van het Belmewel-Register gratis

Zo werkt het. Heel eenvoudig. 


 1. pink-bltAls u voor het eerst gebruik maakt van het Belmewel-Register, dan registreert u zich op deze website. U vult alle relevante gegevens in. Omdat het  belacties betreft, is het verplicht om minimaal 1 telefoonnummer in te voeren.
   
 2. pink-bltHet Belmewel-Register stuurt u een e-mail met een link. Als u die link aanklikt en volgt dan wordt daarmee uw registratie bevestigd en is uw account klaar voor gebruik.
   
 3. pink-bltU plaatst een Belmewel en u vult in:

  a. De startdatum en einddatum van uw Belmewel.
  b. U kiest het product of dienst. Vervolgens worden alleen de bedrijven zichtbaar die in de aangegeven productgroep producten of diensten aanbieden. U vinkt in de lijst de bedrijven   aan die u mogen bellen. 
  c. Selecteer de tijdblokken waarop u gebeld wilt worden. Er zijn maximaal 2 blokken per dag aan te geven, totaal dus maximaal 14 per week. Het is (nog) niet mogelijk om verschillende tijdsblokken per week aan te geven.
  d. U kunt specifiek aangeven wat u zoekt of waarover de bedrijven u mogen bellen.
  e. Indien gewenst kunt u aanvinken of u ook eenmalig een  aanbieding per e-mail en/of per post wilt ontvangen.

 4. pink-bltKlaar. De Belmewel is geplaatst. Deze is meteen actief als de opgegeven startdatum minder dan 1 week verwijderd is van de datum waarop u de Belmewel aanmaakt.

login-bltHet systeem verzamelt uw gegevens en stuurt deze naar de bedrijven die u heeft geselecteerd. De bedrijven verwerken de gegevens en gaan bellen in de opgegeven tijdblokken. Wij vragen de bedrijven in het gesprek aan te geven dat u wordt gebeld als gevolg van uw Belmewel actie.

login-bltUw Belmewel verloopt automatisch op de opgegeven einddatum. Heeft u een lange periode ingesteld en heeft u al voor een product gekozen, dan kunt u de einddatum aanpassen. De bedrijven worden ge├»nformeerd en krijgen maximaal 1 week om (hun callcenter opdracht te geven) de gegevens te verwerken en niet meer te bellen.