Prijzen

Prijzen en condities

Vanaf 1 oktober 2009 is er een wettelijke Bel-me-niet Register. Als gevolg daarvan is het telefonisch benaderen van nieuwe klanten bijna onmogelijk geworden. Een van de oprichters van het Bel-me-wel Register was vanaf de oprichting tot 1 oktober 2012 directeur van het Bel-me-niet Register. Het Belmewel-Register stelt consumenten in staat een aanbieding aan te vragen bij 1 of meer leveranciers. Bedrijven die zich registreren in het Belmewel-Register accepteren daarmee de voorwaarden dat ze alleen bellen op de door de klant aangegeven tijden.

Alleen betalen voor gekwalificeerde leads

Bedrijven betalen alleen voor leads die zijn geleverd. De prijs per lead wordt vooraf, samen met het bedrijf, vastgesteld. Daarmee wordt leadgeneration ineens heel anders. Het Belmewel-Register is onafhankelijk. Er wordt geen commissie berekend over de aangeboden of verkochte producten en/of diensten.

De consument moet kunnen vertrouwen

Mocht een bedrijf buiten de door de klant opgegeven tijden bellen, dan wordt er door het Belmewel-Register een klacht ingediend bij de leverancier, inclusief de NAW gegevens van degene die de klacht heeft ingediend. Wij gaan er dan vanuit dat de consument en het bedrijf tot afspraken komen over een oplossing. Mocht niet tot een oplossing gekomen worden  en komen er meerdere klachten binnenkomen, dan kan een leverancier worden afgesloten van de diensten van het Belmewel-Register en ontvangt geen aanvragen meer. Tevens wordt dan een klacht ingediend bij de OPTA.

Hieronder volgt een indicatie. Wilt u specifieke afspraken maken, vul dan hiernaast uw gegevens in en u ontvangt een op maat gemaakt voorstel.

Beste bedrijven, in zee gaan met het Belmewel-Register is eenvoudig. Geef je interesse aan via bovenstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op voor overleg over de prijs per lead. Uw bedrijf registreert zich en is direct zichtbaar voor de consumenten.