Spotify-topman excuseert zich voor onduidelijkheid

Geschreven door Hans Leemans op . Geplaatst in Consumenten, Nieuws

Lead Generation, maar dan beter …

Spotify-topman Daniel Ek heeft in een blogpost zijn excuses gemaakt voor de ‘verwarring’ die is ontstaan naar aanleiding van de updates van de privacy policy van Spotify. De streaming muziekdienst heeft in de nieuwe terms and conditions aangegeven dat het toegang vraagt tot bepaalde persoonlijke informatie…


Het Belmewel-Register, de tool waarmee de consument leveranciersrelaties kan beheren en waarmee je de allerbeste deals kunt afspreken met leveranciers, geeft marktinformatie van andere newsfeeds door.


Voor het originele artikel Spotify-topman excuseert zich voor onduidelijkheid kunt u terecht op deze link …

Laat een reactie achter