KPN hoeft semafonie-activiteiten niet over te dragen aan TCC

Geschreven door Hans Leemans op . Geplaatst in Consumenten, Nieuws

Lead Generation, maar dan beter …

KPN hoeft de van Euromessage overgenomen semafonie-activiteiten niet over te dragen aan de Eindhovense ondernemer Chris van Steenbergen. Volgens de rechtbank in Den Haag heeft KPN de activiteiten niet onrechtmatig verworven, zo stelde de rechter vrijdag 21 augustus in een kort geding tussen de BiQ Group en KPN…


Het Belmewel-Register, de tool waarmee de consument leveranciersrelaties kan beheren en waarmee je de allerbeste deals kunt afspreken met leveranciers, geeft marktinformatie van andere newsfeeds door.


Voor het originele artikel KPN hoeft semafonie-activiteiten niet over te dragen aan TCC kunt u terecht op deze link …

Laat een reactie achter