Stichting Kabeltelevisie Pijnacker wisselt smartcards

Geschreven door Hans Leemans op . Geplaatst in Consumenten, Nieuws

Lead Generation, maar dan beter …

Stichting Kabeltelevisie Pijnacker gaat de smartcards van abonnees met een tv-pluspakket wisselen. Het lokale kabelbedrijf maakt bekend dat alle abonnees met een tv-pluspakket de afgelopen week een nieuwe smartcard hebben ontvangen. Deze vervangt de huidige smartcard en is actief vanaf maandag 6 juli…


Het Belmewel-Register, de tool waarmee de consument leveranciersrelaties kan beheren en waarmee je de allerbeste deals kunt afspreken met leveranciers, geeft marktinformatie van andere newsfeeds door.


Voor het originele artikel Stichting Kabeltelevisie Pijnacker wisselt smartcards kunt u terecht op deze link …

Laat een reactie achter