Amazon breidt uit naar Mexico en India, Nederland kan volgen

Geschreven door Hans Leemans op . Geplaatst in Consumenten, Nieuws

Lead Generation, maar dan beter …

Amazon breidt zijn geografische aanwezigheid uit naar Mexico en India. De webwinkel voor fysieke goederen opent in Mexico (Amazon.com.mx), nadat het daar in 2013 een Kindle store had geopend voor e-books. Ook diensten voor derden die verkopen via Amazon (Selling on Amazon en Fulfillment by Amazon) komen naar Mexico…


Het Belmewel-Register, de tool waarmee de consument leveranciersrelaties kan beheren en waarmee je de allerbeste deals kunt afspreken met leveranciers, geeft marktinformatie van andere newsfeeds door.


Voor het originele artikel Amazon breidt uit naar Mexico en India, Nederland kan volgen kunt u terecht op deze link …

Laat een reactie achter