37% Nederlanders schakelt mobiel internet uit tijdens vakantie

Geschreven door Hans Leemans op . Geplaatst in Consumenten, Nieuws

Lead Generation, maar dan beter …

Steeds meer Nederlanders zetten hun toegang tot mobiel internet uit wanneer zij op vakantie gaan. 37 procent van de bezitters van een smartphone doet dit inmiddels. 13 procent van de Nederlanders neemt daarentegen nog altijd geen enkele maatregelen om de mogelijk hoge kosten van dataroaming te beperken…


Het Belmewel-Register, de tool waarmee de consument leveranciersrelaties kan beheren en waarmee je de allerbeste deals kunt afspreken met leveranciers, geeft marktinformatie van andere newsfeeds door.


Voor het originele artikel 37% Nederlanders schakelt mobiel internet uit tijdens vakantie kunt u terecht op deze link …

Laat een reactie achter